2013. január 9., szerda

Winter Fest

Ez az év is jól kezdődik!

A holtidőt sikerült egy kisebb kirándulással színesebbé tennünk, mivel meglátogattuk a narancsosok országában immár 21-ik alkalommal megrendezett Kever Winter Fest-et.
Az utazást most hagyjuk, 1500 km nem kevés, főleg 100 km/órával, de a paripa ismét remekül tette a dolgát. A következő nagyobb túra előtt viszont már pár dolgot megérdemel ahhoz, hogy még sokáig hű társam-társunk maradhasson.





Ott már mintha egy másik világba léptünk volna, ami nem is Európa része, vagy inkább mi nem vagyunk Európa része, csak szeretnénk azt hinni. Legegyszerűbben úgy lehetne ezt szemléltetni, hogy ide aki akart az a kutyájával is bejöhetett, nem kellett szájkosár, de még a póráz sem volt kötelező. A kisfiú aki BMX biciklijével mozgott fel-alá szintén nem tartozott a közellenségek táborába. De ezt sem akarom tovább ecsetelni, mert csak az jön le, hogy itt minden szar. Nem az, csak kaka. De változtatni nem tudunk vagy nem akarunk...



Az autók inkább a megőrzött vagy gyári állapotúra restaurált járművek táborából kerültek ki, kevés volt a hasalós, rozsdás patkány, de azért láttam ilyet is! Órákat lehetne mesélni még, vagy csak egy csettintéssel elintézni az egészet, de egyik sem adja vissza az élményt, beszéljenek kicsit a képek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése